QAP?

QAP?

Kevyt ja helppo ottaa mukaan – minne vaan!

Pienen kokonsa ansiosta tuote on kätevä kuljettaa mukana, eikä se vaadi kylmäsäilytystä.

Sokeroimaton ja vähäkalorinen

Tuote on makeutettu sukraloosilla ja valmiissa juomassa on vain muutama kalori.

Kotimainen tuote

Tuote valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Tarina

QAP syntyi halusta luoda jotain uutta ja erilaista. Usein ideat alkavat juuri samaisesta halusta, mutta halusimme tuoda juomamarkkinalle mukaan jotain, mikä palvelisi kaikkia pitkällä tähtäimellä. Kun QAP-juomakorkkeja alettiin kehittämään, meillä oli mielessä pari kysymystä, joihin halusimme vastaukset. Miten juomasta saataisiin aikaan laadukas makunautinto täysin uudenlaisella konseptilla, itse valmistaen, ja sen makua voisi vielä terävöittää hiilidioksidin tuomilla raikkailla kuplilla? Ja miten mahduttaa kaikki nämä komponentit yhteen tuotteeseen, joka veisi mahdollisimman vähän tilaa ja olisi helppo kuljettaa mukana?

QAP-juomakorkki on pitkällisen tuotekehityksen tulos, jossa on mahdollisuuksia vielä vaikka mihin! Tällä hetkellä juomakorkkeja on saatavilla kolmessa eri maussa, ja lisää on kehitteillä. Kaikki makumme ovat sokeroimattomia, eikä niissä ole lisättyjä keinotekoisia makuaineita.

Miksi siis QAP?

QAP-juomakorkit ovat kevyitä ja ne vievät hyvin vähän tilaa. Kun haluat juotavaa, täytä tyhjä muovinen 0,5L limupullo neljällä desillä kylmää hanavettä ja kierrä korkki kiinni ohjeen mukaan. Korkeissa on makusäiliö sekä hiilidioksidipatruuna, joka vapauttaa hiilihapon veteen korkkia käännettäessä. Erillisiä makusiirappeja tai hiilihapotuslaitetta ei siis tarvitse kantaa mukana, sillä kaikki löytyy yhdestä pienestä korkista.

Täysinäiset limu- ja kivennäisvesipullot painavat yllättävän paljon repussa, varsinkin jos niitä on monta kerralla. Kuuden korkin sixpack QAPin juomakorkkeja painaa vain 345g, joka on suurin piirtein saman verran kuin yksi 0,33l alumiininen virvoitusjuomatölkki. Yksittäinen QAPin juomakorkki painaa noin 54g, joten se on todella kevyt kantaa mukana. Tämä helpottaa myös kauppakassien kantamista, kun painavat limupullot voi jättää kauppaan.

QAPin juomakorkit eivät siis paina paljon. Sen lisäksi ne mahtuvat äärimmäiseen pieneen tilaan, eikä niitä tarvitse säilyttää jääkaapissa. Kun haluat nauttia kylmää hiilihapotettua juomaa, ota hanasta kylmää vettä, käännä korkkia ja tadaa!

QAP on optimaalinen valinta ihan jokaiselle. Olit sitten veneellä, telttailemassa, festareilla, suunnistamassa, retkellä tai ihan vain kotosalla, nämä sokeroimattomat juomat sopivat jokaiselle, joka haluaa välillä makua elämään.

Ympäristön hyvinvointi ja tulevaisuus ovat meille hyvin tärkeitä asioita. Tämän takia QAPin juomakorkit valmistetaan meidän omalla tehtaallamme Salossa, jotta korkkeja ei tarvitsisi lennättää Suomeen ulkomailta. QAPin kuljetukset ovat huomattavasti kevyempiä ja ne mahtuvat pienempään tilaan, kuin perinteisten virvoitusjuomien kuljetukset, jossa nestettä viedään paikasta toiseen. Näin ollen QAP juomakorkkien kuljetuksesta syntyy pienempi hiilijalanjälki kuin perinteisten virvoitusjuomien. Lisäksi tuote ei vaadi kylmäsäilytystä, joten energiaa säästyy. Teemme myös paljon kehitystyötä juomakorkin kierrätettävyyden eteen, EU:n direktiivit huomioiden.