QAP Fruttitutti energiajuoma

QAP Fruttitutti energiajuoma

QAP Fruttitutti energiajuomakorkilla valmistat helposti ja nopeasti virkistävää energiajuomaa. QAP Fruttitutissa on raikkaan hedelmäinen makumaailma.

Ravintosisältö per QAP (7g)

Energia 7,35 kcal

31,22 kJ

Rasva 0 g

Hiilihydraatti 0,05 g

josta sokeria 0,05 g

Kuitu 0,55 g

Suola 0,03 g

Ainesosat

Vesi, sitruunahappo E330, aromi, stabilointiaine: E414, tauriini (0,15g/7g), happamuudensäätö E331, makeutus: asesulfaami-K, sukraloosi, kofeiini, väri: E150C, säilöntä: E202, E211, CO₂ (3 g).

Kofeiinipitoisuus makutiivisteessä 0,08g/7g. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

QAP Fruttitutti energiajuoma 6-pack

QAP Fruttitutti energiajuomakorkilla valmistat helposti ja nopeasti virkistävää energiajuomaa. QAP Fruttitutissa on raikkaan hedelmäinen makumaailma. Näppäränkokoinen energiajuomakorkki kulkee kätevästi mukana treenikassissa tai läppärilaukussa, se on kevyt ja eikä vie paljoa tilaa. Näin energisoiva makunautinto kulkee mukanasi siellä missä sinäkin! Tarvitset vain tyhjän limupullon ja hanasta vettä – kierrä QAP korkki kiinni ja raikas energiajuoma on nopeasti valmis!

Tuote sisältää kofeiinia ja tauriinia ja se on makeutettu sukraloosilla. Tuotetta ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Voit ostaa QAP Fruttitutti -korkkeja hyvin varustelluista Prismoista. Tuotteet myydään 6-packissä, joka sisältää kuusi QAP-korkkia.

Huom! Muistathan kuitenkin käyttää juomaa valmistaessasi hiilihapotetulle juomalle tarkoitettua 0,5L muovipulloa, esimerkiksi limupulloa tai QAPin omaa juomapulloa. Tavallinen mehupullo ei kestä hiilihapotuksesta aiheutuvaa painetta. Tutustu käyttöohjeisiin täällä.

Ohjevideo